Sound Journey - Klankreis
met Nestor Kornblum en Michele Averard

zaterdag 17 december 2022 (VOLZET)

Een pure ervaring van helende klank en vibratie

Diepe ontspanning voor lichaam en geest

Een reis naar je innerlijke landschap

Wat mag je verwachten?

In december 2022 zijn Nestor Kornblum en Michele Averard in België. Ze geven dan de laatste module van hun Internationale Sound Healer Opleiding aan hun Belgische studenten.


Van deze gelegenheid maken we graag gebruik om je uit te nodigen voor een unieke sound journey (klankreis), begeleid door deze ware pioniers op het gebied van klanktherapie en sound healing in Europa.

Ze worden hierbij geassisteerd door Stefan Beckers en Mieke Polfliet van Thuis in Jezelf.

Een sound journey is een diepgaande en pure ervaring van helende klank en vibratie. Nestor en Michele creëren een veilige, goed gegronde energetische ruimte, een 'sacred space' waarbinnen de klankmagie zich kan voltrekken.

Terwijl je comfortabel op een matje ligt rond de instrumenten in het midden, nemen Nestor en Michele je mee op een helende reis. Ze zingen boventonen en bespelen akoestische instrumenten. Dat zijn voornamelijk inheemse, sacrale instrumenten uit verschillende culturen, die rijk zijn aan boventonen: gongs, klankschalen, drums, rainstick, ratels, didgeridoo, Native American fluit, oceandrum, monochord, kalimba,..
Ze bespelen deze instrumenten rond en over de mensen die neerliggen, waardoor je als deelnemer de specifieke trilling van elk instrument aan den lijve kan ervaren.
Tijdens de sound journey kan je, binnen die veilige energetische ruimte, je mentale/analytische brein ontstijgen. Je geest is dan vrij om te reizen (vandaar de naam 'klankreis'). Je wordt als het ware pure trilling en licht. Door de klanken veranderen je hersengolven: bèta-golven (kenmerkend voor een wakkere, actieve toestand) gaan over in alfa- en thèta-golven, ideaal voor diepe ontspanning en meditatie.
Nestor en Michele zijn de oprichters van HarmonicSounds & The International Association of Sound Therapy met thuisbasis in Alicante, Spanje. 
Beiden zijn internationaal gerenommeerde klanktherapeuten en lesgevers. 
Al ruim 25 jaar geven ze workshops, opleidingen, concerten en sound journeys over de hele wereld.
Voor de activiteiten van Nestor en Michele in België bieden Stefan en Mieke (Thuis in Jezelf) praktische ondersteuning.

Praktisch

  • Datum: zaterdag 17 december 2022 van 20.00u tot 21.30u 
  • Locatie: Steinerschool Lier, Mallekotstraat 43, 2500 Lier
  • Voor wie: mannen en vrouwen van alle leeftijden
  • Begeleiding: Nestor Kornblum & Michele Averard; Stefan Beckers & Mieke Polfliet
  • Bijdrage: €30
  • Betalen: per overschrijving op rekeningnummer BE56 733 05564 50 88 (BIC KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'sound journey dec 2022'.
  • Meebrengen: ligmatje, kussen, deken. Draag best makkelijke kledij.
  • Inschrijven: de Sound Journey is volzet, maar via onderstaand formulier kan je je op de wachtlijst zetten.(opgelet: je inschrijving is pas geldig na betaling van de bijdrage!) niet vergeten op 'Send Message' te klikken!
Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.