Thuiskomen in Jezelf
Zomers Weekend met Yoga en Helende Klank


Vrijdag 28 juli 2023 t.e.m. zondag 30 juli 2023

Ontspannen en genieten

Helemaal landen in jezelf en je batterijen opladen

op een prachtige plek in de Antwerpse Kempen

Begeleiding: Griet De Keyser en Mieke Polfliet

 

Hoe zou het zijn als...

je jezelf een paar zomerdagen zou gunnen
om helemaal te zakken in je lichaam
en aandachtsvol aanwezig te zijn, in elk moment?

Om te ervaren hoe je eigen lichaam jou de weg wijst
naar ontspanning en balans
en hoe jouw eigen, authentieke klank
jou terugvoert naar je innerlijke thuis?

Wat mag je verwachten?

Zomerse ontspanning, zachte lichaamsbeweging en vreugdevolle stemontdekking: dat zijn de basisingrediënten van deze weekendretreat.

We strijken neer op het domein van SoulHorses in Lille, een uniek landhuis met zwembad in een uitgestrekt domein omringd door oude bomen en paardenweiden. Op deze mooie plek kom je helemaal tot rust. De natuur, de dieren, de gezellige plekjes, het zwembad... alles geeft je meteen een vakantiegevoel. 

Het programma is zodanig ingedeeld dat er naast de groepssessies voldoende vrije tijd is om te wandelen, zwemmen, lezen, ontspannen, uit te wisselen of je juist even af te zonderen – al naargelang ieders behoefte. Zo kan je maximaal genieten van deze fantastische plek.

Griet nodigt je uit om helemaal te 'zakken' in je lichaam. Zachte Do-In Yoga, ademhalingsoefeningen, zelfmassage, energie-oefeningen en mindfulness... dit alles brengt je helemaal in je lichaam en zorgt voor een diepe ontspanning. De oefeningen zijn eenvoudig en geschikt voor iedereen. 
Je energie kan weer vrij stromen op de eb en vloed van een gezonde, ontspannen ademhaling. 

Ademhaling is ook de sleutel die Mieke jou aanreikt om je eigen, natuurlijke klank te gaan verkennen. Je maakt kennis met Nada Yoga - de yoga van klank en geluid. Via eenvoudige oefeningen ontdek je hoe je met je eigen, authentieke stem de natuurlijke vibratie van je lichaam kan herstellen. Het is een soort innerlijke massage van je fysieke en energetische lichaam, door de trillingen van je stem. 
Dat brengt balans, ruimte en vrijheid. 

Daarnaast ga je weer ervaren hoeveel deugd het doet om je stem te laten weerklinken vanuit ontspanning en plezier, voor jezelf of samen met anderen. Het is een echt cadeautje.  De oefeningen zijn geschikt voor iedereen. Je hoeft dus geen geoefende zangstem te hebben, integendeel! Je bent helemaal welkom zoals je bent en zoals je klinkt.
Kortom, het wordt een onvergetelijk weekend 'buiten de tijd' waarna je weer opgeladen en vol energie huiswaarts keert.

Praktisch

Datum: van vrijdag 28 juli 2023, 16u tot zondag 30 juli 2023, 16u
Voor wie: mannen en vrouwen van alle leeftijden (minimum 8 deelnemers, maximum 10)
Locatie: het prachtige domein van SoulHorses, Oude Lillebaan 17, 2275 Lille (Gierle)
Maaltijden: heerlijk vers en veggie; bereid met zo veel mogelijk groenten en kruiden uit eigen moestuin  - er kan rekening gehouden worden met allergieën en intoleranties; geef dit a.u.b. minimum 2 weken op voorhand door.
Bijdrage: vroegboekprijs €410 bij inschrijving en betaling vóór 1 april 2023 / €440 bij inschrijving daarna
De bijdrage omvat: begeleiding en materialen van de groepssessies, gebruik van de locatie (inclusief zwembad), 2 overnachtingen in gedeelde tweepersoonskamers (aparte bedden), bedlinnen, alle maaltijden, tussendoortjes, theepauzes...
Betalen: je betaalt het volledige bedrag per overschrijving op rekeningnummer IBAN BE56 7330 5564 5088 (BIC: KREDBEBB) van Mieke Polfliet, met vermelding ‘weekend juli 2023 + je naam’ - na betaling is je inschrijving bevestigd en je plekje verzekerd.
Inschrijven: vóór 10 juli 2023 via het formulier onderaan (niet vergeten op 'Send Message te klikken!) of per mail naar [email protected] Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met betaalinstructies.
Meer info? Contacteer Mieke: 0477/42.35.93

Over de begeleiders

Griet De Keyser is Do-In Yogadocent, natuurcoach, stress& burn-out en mindfulness coach. Do-In yoga baseert zich op de Oosterse filosofie en de 5-elementenleer die nauw verbonden is met de natuurelementen. 

Voor ze startte met haar eigen yogapraktijk werkte Griet 34 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis. Vanuit haar eigen zoektocht naar innerlijke vrijheid en een lichter leven doorliep ze allerlei opleidingen rond innerlijk werk en bewustwording.
Zij zet al haar ervaring en kennis graag in om jou te helpen lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Zij helpt je je lichaam weer te voelen en te ontspannen zodat je je weer vrij en energiek kan voelen.
Meer over Griet lees je op https://www.grietdekeyser.nu/over-mij/

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. 

Momenteel begeleidt ze cursussen Stembevrijding, klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, vrouwencirkels, workshops en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen.

Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit. Samen met Michele Averard maakte ze in 2021 het muziekalbum 'The Way of the Heart - Songs & Mantras to Raise Your Frequency and Celebrate Life'.

Meer over Mieke lees je op onze webpagina 'wie zijn we'.

Inschrijvingsformulier

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.